

JOINT TRANSPORTATION COMMITTEE

P.O. Box 40937 · 3309 Capitol Boulevard SW · Tumwater, WA 98501 · (360) 786-7313 · http://www.leg.wa.gov/jtc

Agenda

Columbia River Crossing Oversight Subcommittee

Tuesday, October 8, 2013 10:00 AM – 3:00 PM Vancouver City Hall 415 West 6th Street, Vancouver, WA 98668

10:00 AM	Welcome, introductions and opening remarks (15 min) Rep. Judy Clibborn
10:15 AM	Washington project shut-down (60 min)
11:15 AM	Repayment of federal highway funds (15 min) Dan Mathis, FHWA
11:30 AM	Break to gather lunches (15 min)
11:45 AM	Washington's forensic accounting audit of the CRC (15 min) Update Keenan Konopaski, JLARC and Chuck Pfeil, State Auditor's Office
Noon	 Update from Oregon (90 min)
1:30 PM	CRC legal analysis (45 min) Bryce Brown, Washington Office of the Attorney General, and Ethan Hasenstein, Oregon Department of Justice
2:15 PM	Light rail update (45 min) Status of \$850 million federal New Starts Grant

3:00 PM

Final remarks, and adjourn