

## **JOINT TRANSPORTATION COMMITTEE**

WASHINGTON STATE LEGISLATURE

www.leg.wa.gov/JTC

## Agenda

## Subagent Study Work Group

Thursday, August 15<sup>th</sup> 10:00 AM - 2:00 PM

JTC Conference Room 3309 Capitol Blvd, Olympia Washington

1.	Opening Remarks and Work Group Introductions (15 min)	10:00
	Gene Baxstrom and All Attendees	
2.	<ul> <li>Study Overview (15 minutes)</li> <li>a. Overview of Materials</li> <li>b. Study Background and Legislative History</li> <li>c. Study Activities</li> </ul> Gene Baxstrom, Joint Transportation Committee Staff	10:15
	Jerry Long, House Transportation Committee Staff	
3.	Overview and Discussion of Study White Paper (30 min)	10:30
	Work Group Members and staff	
4.	Discussion of Issues related to the Vehicle Licensing Process (60 min)	11:00
	a. Administration b. Compliance c. Enforcement	
	What works and what doesn't work Successes with the current system Challenges with the current system	
5.	Break to get lunch (30 min)	12:00
6.	Discussion: Improvements / Alternatives to current system (60 min)	12:30
	Work Group Members and staff	
7.	Next Steps in the Study / Schedule (20 min) Gene Baxstrom / Work Group Members and Staff	1:30
8.	Closing Comments (10 min)	1:50