Washington State Patrol

Trooper Recruitment and Retention Study

Study Workgroup Project Kick-Off Meeting

<u>Agenda</u>

July 21, 2015

9:00 AM - Noon

I.	Welcome and Purpose of Study - Alyson Cummings (5 minutes)	9:00
II.	PFM Team Introductions – PFM Team (10 minutes)	9:05
III.	 Workgroup introductions - All (30 minutes) Name Position Role with Study 	9:15
IV.	Project Description and Approach – PFM Team (30 minutes)	9:45
V.	 Workgroup discussion (60 minutes) Issues to address (recruitment and retention) Information sources Perspectives on study and outcomes Key stakeholders not at table Data sources/concerns 	10:15
VI.	Schedule (20 minutes)	11:15
VII.	Next Steps (10 minutes)	11:35
VIII.	Questions (5 minutes)	11:40